CDYD 6pcs skriveni sklopivi bačva za vrata Cross šarke Plastične nevidljive skrivene šarke za trpezarijski stol hardver za namještaj

CDYD 6pcs skriveni sklopivi bačva za vrata Cross šarke Plastične nevidljive skrivene šarke za trpezarijski

Dostupno za vašu narudžbu
KM 58.07
Na skladištu:

Vrlo jak, stabilan i siguran za upotrebu. Jednostavan za instalaciju, u boji, ergonomski dizajn. Pogodan je za povezivanje raznih trpezarijskih stolova i namještaja za popravak i zamjenski hardver. Napravljen od plastike + gvožđe, dobri otpor korozije, snažan nosivost, prekrasan i izdržljiv. Kućne police Pomoć Ukrasite i proširite svoj kućni ekran i prostor za pohranu. Vrlo jak, stabilan i siguran za upotrebu. Jednostavan za instalaciju, u boji, ergonomski dizajn. Pogodan je za povezivanje raznih trpezarijskih stolova i namještaja za popravak i zamjenski hardver. Napravljen od plastike + gvožđe, dobri otpor korozije, snažan nosivost, prekrasan i izdržljiv. Kućne police Pomoć Ukrasite i proširite svoj kućni ekran i prostor za pohranu. Specifikacija : Boja kao što je prikaz : Namještaj Debljina ploče : 16m MFurniture Hardware : Skriveni Hingesopening Angle : 0-180 Despachachage Sadržaj : 6 * Ugaoni nosač na različite prikaze i svjetlosne boje, stvarna boja predmeta može biti malo drugačija od boja prikazana na slici. Hvala! Zbog ručnog mjerenja, molimo dozvolite 1-3 mm mjerno odstupanje.Small kutne nosače.

U svojstva

Color as shown:
Type:
Furniture Hinges
Material:
plastic bucket
Side panel thickness:
16mm
Furniture Hardware:
Hidden Hinges
Opening angle:
0-180 degrees
Package Contents:
6* corner bracket:
Due to different displays and lighting effects, the actual color of the item may be slightly different from the color shown on the picture. Thanks!:
Due to manual measurement, please allow 1-3mm measurement deviation.:
Small Corner Brackets :

Najbolji prijedlozi u kategoriji