Generička jednostavna polica, srebrna dvostruka šipka, kuka za aluminijumska kuhinja kupatilo ručnik za ručnik dužine 40cm, brza adhezija sušenja Lako za uklanjanje ručnika za kupanje jednostavno popraviti daleko tako dobar sjajan ručnik

Generička jednostavna polica, srebrna dvostruka šipka, kuka za aluminijumska kuhinja kupatilo ručnik za

Dostupno za vašu narudžbu
KM 58.20
Na skladištu:

☛AFTER-PRODAJA : Ako imate bilo kakvih pitanja nakon prijema robe, kontaktirajte nas na vrijeme, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata. ☛ULULTENCIJALNA SKLADIŠTA, Snažan nosivost, ne samo da ne samo da čuva i suha ručnike, već i dodaju moderan osjećaj u vaše kupatilo. ☛Im kvalitetan materijali, ručnika izrađena je od visokokvalitetnih ekološki prihvatljivih materijala, ima odličnu adheziju, zaobljene uglove i štedi prostor. ☛Zapoznana udaljenost zida, ručnici se ne mogu držati na zidu, ručnici koji su intimniji od vašeg ljubavnika, odbijaju da visi na zidu. ☛anti-hrđa, protiv ogrebotine, izdržljive. Stalak za ručnike ima najveću snagu i izdržljivost u vlažnim sredinama, a vrlo je pogodan za kupaonice, kuhinje itd. Dobrodošli u malu radnju koju smo sretni da vam služimo. Kategorija proizvoda : Kupaone ručnike; Materijal : Prostor aluminij; anodična oksidacija; Način instalacije : Perforirana instalacija ili ugradnja na noktima nije uključena); Specifikacija : Dvostruki stup, sa kukom; Dužina : 40cm , 60cm; zašto birati naš ručnik1. Dovoljan prostor, stalak za ručnik je čvrst i izdržljiv, ne samo da ne samo da čuva i suši ručnike, već i dodaju moderan smisao u vašu kupaonicu.2. Moderni vodootporan dizajn, njegov moderni dizajn i funkcionalna estetika doneće savršeno ukrašavanje u vaše kupatilo. Podrška za velike čvrstoće, pogodna za vas za upotrebu. Napomena : 1. Molimo vas da dopustite lagano odstupanje u ručnim mjernim podacima.2. Zbog razlike u ekranu monitora, stvarna boja može biti malo drugačija od slike.3. Ovaj proizvod sadrži : ručnik za ručnik * 1. Pribor za montažu priključaka * 1. (Ne uključuje ljepilo bez noktiju).

U svojstva

double pole, with hook;:
Length:
40CM, 60CM;
Why choose our towel rack:
1. Sufficient space, the towel rack is sturdy and durable, not only can store and dry towels, but also add a modern sense to your bathroom.:
2. Modern waterproof design, its modern design and functional aesthetics will bring perfect decoration to your bathroom. High-strength support, convenient for you to use.:
Please note:
1. Please allow slight deviation in manual measurement data.:
2. Due to the difference in monitor display, the actual color may be slightly different from the image.:
3. This product contains:
towel rack*1. Punch mounting accessory kit*1. (Does not include nail-free glue)

Najbolji prijedlozi u kategoriji