Jopwkuin Desno zamjenski poklopac, lijevo desno lice prekrivača ABS materijala jednostavan za instaliranje za lijevu zamjenu za pribor konzole za bolje iskustvo igranja

Jopwkuin Desno zamjenski poklopac, lijevo desno lice prekrivača ABS materijala jednostavan za instaliranje

Dostupno za vašu narudžbu
KM 2.00
Na skladištu:

Zamjenski lijevi i desni poklopac posebno su dizajnirani za PS3 tanka konzolu, dobro je zamijeniti originalnu oštećenu. Posebna izrada na slučaju : Napravite proizvod ljepšim i modnijim. Jednostavan i kompaktan dizajn : lagana, pogodna za nošenje i upotrebu. Precizne rezove i sučelje osiguravaju savršenu primjenu, jednostavna za instaliranje. Napravljen od vrhunskog ABS materijala, otporan na habanje i izdržljivo. Ovaj je proizvod izrađen od vrhunskog ABS materijala, otporan na habanje i izdržljiv. Precizne rezove i sučelje osiguravaju savršenu primjenu, jednostavna za instaliranje. Zamjenski poklopac lijevog i desnog su posebno dizajnirani za PS3 tanka konzolu, dobro je zamijeniti originalnu oštećenu osobu.Feature : 1. Napravljen od vrhunskog kvaliteta ABS materijala, otporan na habanje i izdržljivo 2. Zamjenski lijevi i desni poklopac posebno su dizajnirani za PS3 tanka konzolu, dobro je zamijeniti originalnu oštećenu. 3. Precizni rezovi i sučelji osiguravaju savršenu primjenu, jednostavan za instaliranje.4. Jednostavan i kompaktan dizajn : lagana, pogodna za nošenje i upotrebu.5. Posebna izrada na slučaju : Napravite proizvod ljepšim i modnima. Specifikacija : Vrsta predmeta : Zamjena Poklopac za lice za PS3 Slim Material : ABS artikl Boja : Kao što je slike Poslodana : PS3 Slimitem Veličina : Pribl. 29 x 5 x 0,5 cm / 11,4 x 1,9 x 0,2 inča Težina paketa : cca. 47.3 g / 1,7 ozpackeagea uključuju : 1 * lijeva zamjenska pokrov1 * Prava zamjena Cutemette : 1. Stvarna boja predmeta može se malo razlikovati od slika prikazanih na web mjestu uzrokovanoj mnogim faktorima kao što su svjetlina vašeg monitora i svjetlinu svjetlosti.2. Molimo vas da omogućite grešku 1-3 cm zbog ručnog mjerenja. Provjerite jeste li ne smetaju prije nego što ponudite.

U svojstva

Item Type:
Replacement Faceplate Cover for PS3 Slim
Material:
ABS
Item Color:
As Pictures Shown
Model:
PS3 Slim
Item Size:
Approx. 29 x 5 x 0.5 cm / 11.4 x 1.9 x 0.2 inch
Package Weight:
Approx. 47.3 g / 1.7 oz
Package Include:
1 * Left Replacement Cover:
1 * Right Replacement Cover:
Note:
1. The real color of the item may be slightly different from the images shown on the website caused by many factors such as your monitor brightness and brightness of the light.:
2. Please allow 1-3 cm error due to manual measurement. Please make sure you do not mind before you bid. :

Najbolji prijedlozi u kategoriji