Knoxc kolica,vanjski kamp sklopiva prenosiva kolica velikog kapaciteta trgovina namirnicama oprema za ribolov rukovanje malom prikolicom kolica za prtljagu Bea100kg / Crna

Knoxc kolica,vanjski kamp sklopiva prenosiva kolica velikog kapaciteta trgovina namirnicama oprema za ribolov

Dostupno za vašu narudžbu
KM 6.50
Na skladištu:

Kolica na četiri točka : visokotemperaturno srebro, tvrdo jezgro zadebljani hardverski okvir, bez ljuštenja, bez rđe i poliraniji. kolica se mogu rotirati u 11 brzina, proširena verzija je 110cm, gumeni točkovi otporni na habanje, linijske potisne šipke dvostruki točkovi sa kočnicama, mogu se gurati i povlačiti. Fleksibilna ručka i čelični okvir : proteže se za 25 cm i rotira za 180 stepeni, fleksibilna ručka vam pomaže da je lako podesite prema svojoj visini, tako da možete lako povući nosač na udaljenosti od ruke. okvir je napravljen od čelika, koji Jesteg i izdržljiv. Veliki kapacitet i veliki teret : ova sklopiva kolica mogu nositi veliki kapacitet do 100 kg. celo vozilo je sklopivo, prečnika točkova 20 cm i debljine točkova 7,5 Cm, sa velikim prostorom za velike i ogromne predmete i velikim kapacitetom, može lako da primi sve predmete koji su vam potrebni za Transport. Nema potrebe za sastavljanjem i jednostavnim za sklapanje : potisna šipka koristi linijski tip, nema potrebe za postavljanjem vijaka, lako se rastavlja i lako se koristi. Pomoćnik za dom i putovanja : takođe čini karavan dovoljno čvrstim da prođe kroz ulične ivičnjake ili kamenje kada vučete velika opterećenja na neravnom vanjskom terenu. izdržljivi čelični okvir se savija i savija za jednostavno čuvanje. Njegova teleskopska ručka i točkovi za teške uslove rada olakšavaju povlačenje šatora, torbi i drugih predmeta iz automobila u kamp. Vanjski džepovi su također uključeni tako da možete držati flaše za vodu, grickalice i druge predmete na dohvat ruke dok ste u pokretu.Dvostruke kočnice sa širokim točkovima, 12 ležajeva su pogodne za različite uslove na putu, stabilnije, lakše i izdržljivije, dobar efekat otporan na Udarepraktično proširenje do 110cm, produžni deo takođe može biti (može biti duži ili kraći prema potrebama korisnika) Specifikacija : Naziv proizvoda : multifunkcionalna sklopiva prenosiva kolica Materijal proizvoda : sprej za čelične cevi 600 D nosivost od Oxcloth Bearing : 100kgdostupne boje : crvena, crna, tamnoplava, svijetlo siva,K Zelenapogodan za sve vrste puteva : plaža, Stroad, Mountain lista za pakovanje puta : 1 Predmet rastavljanje i pranje u tri koraka : Korak 1 : izvucite pojas za podešavanje u četiri ugla korak 2 : povucite cijeli korak 3 : rasklopite sklopive trake čišćenje i održavanje : ne ostavljajte u elementima jer metalni dijelovi mogu zahrđati.Redovno provjeravajte stabilnost da se zavrtnji mogu olabaviti i da ih je potrebno zategnuti.Molimo Vas da ga ne koristite duže vrijeme u teškim uslovima kao što su vruće sunce, Kišni dani i vlažno okruženje kako biste produžili vijek trajanja.Upozorenje : ovaj karavan nije pogodan za igru djece.

U svojstva

Product Name:
Multifunctional Folding Portable Trolley
Product Material:
Steel Pipe Spray 600D Oxcloth
Bearing:100Kg:
Available Colors:
Red, Black, Navy Blue, Light Grey,K Green
Suitable for All Kinds of Roads:
Beach, Stroad, Mountain Road
Packing List:
1 Item:
Three-Step Disassembly and Washing:
Step 1:
Pull Out the Four-Corner Adjustment Belt
Step 2:
Pull off the
Pull Step 3:
Unfold the Folding Straps
Cleaning and Maintenance:
Do Not Leave in the Elements As Metal Parts May Rust.:
Regularly Check the Stability the Screws May Come Loose and Need to Be Tightened.:
Please Do Not Use It for a Long Time under Harsh Conditions Such As Hot Sun, Rainy Days and Humid Environments to Prolong the Service Life.:
Warning:
This Station Wagon is Not Suitable for Children to Play with

Najbolji prijedlozi u kategoriji