komplet za čišćenje dimnjaka komplet za čišćenje dimnjaka,četke za dimnjake i šipke za dimnjake, četka za dimnjake za dimnjake, 6/9/12/15 šipke + 1 glava četke + 1 adapter stezne glave + 1 mali ključ,410 mm, 15 šipki ( boja: 15 štap

komplet za čišćenje dimnjaka komplet za čišćenje dimnjaka,četke za dimnjake i šipke za dimnjake, četka za

Dostupno za vašu narudžbu
KM 62.51
Na skladištu:

Visokokvalitetni materijali : štap i radna glava izrađeni su od ojačanog najlona, koji je izdržljiv i neće ogrebati unutrašnju površinu dimnjačkog dimnjaka. Profesionalna upotreba : kreozot i drugi ostaci u dimnjaku mogu ometati odgovarajuću ventilaciju i imati potencijalne rizike. Četka za dimnjak može efikasno ukloniti mrlje od ulja u dimnjaku koje mogu prouzrokovati požar i čini upotrebu dimnjaka sigurnijom. Široka primjena : može se koristiti sa električnom bušilicom (električna bušilica nije uključena u paket). Pogodno za metalne dimnjake i dimnjake od opeke različitih promjera i oblika. Ima zamjensku glavu četke i ručnu glavu četke. Praktična i brza instalacija : jednostavan za korištenje i rad, povežite više stubova kako biste proširili pokrivenost. Štap je fleksibilan i može se savršeno savijati kroz teške dimnjake. Lako se čisti : prema stvarnom izboru odgovarajuće dužine stuba, dimnjak se može efikasno očistiti od dna do vrha. Komplet četki i šipki za dimnjake, četka za čišćenje otvora za sušenje, efikasno sredstvo za čišćenje zamki za dimnjake, koristi se sa ili bez bušilice,410 mm,9 štapa opis proizvoda četka za čišćenje dimnjaka očistite rotacioni sistem za čišćenje kamina Komplet alata za šipku Set kućnih kuhinjskih četki za čišćenje karakteristika : - pogodno za dimnjake i dimnjake od cigle različitih prečnika i oblika.- Prema stvarnom izboru odgovarajuće dužine pola.- Sposoban za efikasno čišćenje dimnjaka odozdo prema gore.- Praktična struktura za brzo rastavljanje i montažu, jednostavna za upotrebu i rad.- Neće ogrebati unutrašnju površinu cijevi.- Radna glava je napravljena od najlona, koji je otporan na habanje, ima dug vek trajanja i nije ga lako slomiti.Specifikacija : materijal : Nylon Size : dužina najlonske šipke je oko 410 mm/16,14 inča, 610 mm/24 inča lista pakovanja : 1 x glava Četke1 x (410 mm/610 mm) 6/ 9/12/15 Štapa1 x duga Četka1 x Adapter stezne Glave1 x mali Ključwarm prompt : 1. Uključena je samo gornja lista. Ostali proizvodi sa slike pokazuju samo kako se koriste.2. Kao različite metode mjerenja, pojavit će se odstupanje od 1-3 cm u vezi sa stavkama,molimo vas da prije naručivanja provjerite je li to u redu za vas.3. Zbog različitih monitora i lampe,slika možda ne odražava stvarnu boju predmeta,zaista vam hvala na ljubaznom razumijevanju!komplet za čišćenje dimnjačara proširuje se do 30 stopa sistem alata za čišćenje sa četkom 9 fleksibilnih šipki za sušenje kanal 2-u-1 sušilica za kamin otvor za čišćenje dlačica nastavak za bušilicu sintetička glava za uklanjanje šipki suvi dugi najlonski rotacioni Pogoni za višekratnu upotrebu 18 ft.

U svojstva

Material:
Nylon
Size:
Nylon rod length is about
410mm/16.14inch, 610mm/24inch:
Packing List:
1 x Brush Head:
1 x (410mm/610mm) 6/ 9/12/15 Rods:
1 x Long Brush:
1 x Chuck Adapter:
1 x Small Wrench:
Warm prompt:
1. Only the above list is included. The other products in the picture only show how they are used.:
2. As different measuring methods,it will occur 1-3 cm deviation about the items,please ensure that it is okay for you before ordering.:
3. Because of different monitors and lamplight,the picture may not reflect the actual color of the item,really thank you for your kind understanding!:
chimney sweep kit cleaning extends up to 30 feet cleaner tools system with brush 9 flexible rods dryer duct 2-in-1 fireplace drier vent lint sweeping drill attachment synthetic head rod remover dry long nylon rotary drive kits reusable 18 ft :

Najbolji prijedlozi u kategoriji