N / A Zimski krevet za zagrijavanje Štene Kuća ugodno mačka spavaći za spavanje Špilje Kreveti Zatvoreni Kitten Nest Kennel Hut

N / A Zimski krevet za zagrijavanje Štene Kuća ugodno mačka spavaći za spavanje Špilje Kreveti Zatvoreni

Dostupno za vašu narudžbu
KM 3.00
Na skladištu:

Uglavnom izrađen u mekom baršunastom i plišanom tkaninu, PP pamučno punjenje, fina izrada. Mali pećinski krevet i zatvoreni prostor zadovoljavaju privatnost, skrivenost i čine da se vaši štenad i mačići osjećaju toplo i ugodno. Slatka kuća u obliku medvjeda u obliku medvjeda, vrlo slatka. Jednostavan za sklapanje i spremanje za uštedu prostora kada vam nije potrebno, lako se nosite. Savršeno za unutarnju i putnu upotrebu. Uglavnom izrađen u mekom baršunalnom i plišanom tkaninu, PP pamučno punjenje, fina izrada .Small pećinski krevet i zatvoreni prostor zadovoljava privatnost, skrivenost i čine da vaši štenad i mačići osjećaju toplo i ugodno. Slatka kuća u obliku medvjeda, vrlo simpatična.easy za savijanje i čuvati za uštedu prostora kad vam nije potrebno, jednostavno prevoziti. Kazi se za unutarnju i putnu upotrebu. Poklopac za uklanjanje jastuka u potpunosti se prati za vašu udobnost. Tvoj ljubimac će voljeti njihov novi ugodan kućni ljubimac dok ste. Housenote : Ručno mjerenje, greška od 1-3cm, molim vas, razumijete! Hvala! Molimo vas uporedite veličine detalja sa svojim kućnim ljubimcima prije kupovine !!! Kao različite računare prikazuju boje drugačije, boja stvarnog predmeta može se malo razlikovati od gore navedenih slika, zahvaljujući vašem razumijevanju. Postoji razlika u boji u proizvodu, molim vas, shvatite.

U svojstva

Item:
Pet bed
Material:
Velvet fabric + Plush + PP Cotton
Features:
Durable, warm, comfortable, cozy
Suitable for :
Small medium dogs, kittens, cats
Package Includes:
1 x Pet House
NOTE:
Manually measurement, error of 1-3cm,please understand! Thanks!:
Please compare the detail sizes with your pets before you buy!!!:
As different computers display colors differently, the color of the actual item may vary slightly from the above images, thanks for your understanding.:
Due to the lighting effects and shooting angles, there is color difference in the product, please understand. :

Najbolji prijedlozi u kategoriji