Organizator alata s ručkama nosač sa zatvaračem Tote Goop up torbe za alate za automobilski motocikli Jeep pokloni za muškarce

Organizator alata s ručkama nosač sa zatvaračem Tote Goop up torbe za alate za automobilski motocikli Jeep

Dostupno za vašu narudžbu
KM 28.25
Na skladištu:

Materijal : menadžer za roll alata izrađen je od vrhunske kvalitete debelog tkanine debelog oksford, antikuaziranje i otporan na ogrebotine, snažnim nosivosti, otpornosti na abraziju, lako se čisti. Prijenosni : Organizator kotrljanja alata ima mali otisak, prenosiv i pogodan za putovanje, kako bi zadovoljio vaše poslove .Tool torbica za roll je prenosiv, zadržite svoje alate u ovom kompaktnom torbi za torbu alata tokom transporta. Multi džepovi : 6 Pojedinačni džepovi, uključujući 2 odvojive džepove, 4 džepove velikih kapaciteta, razumno korištenje svakog prostora, lako se klasificiraju. Sklopivo skladište, može nositi različite alate za popravak, čineći se jahanjem više zabave. Svestrana svrha : Alat za prevrtanje sa 6 velikih otvora može pohraniti razne male stubove, odvijače, utičnice, mjerač guma za ravne alate u isto vrijeme bez ikakvog gužve. Odlična koluta za električara, HVAC, vodoinstalater, stolar ili mehaničar . Služba za korisnike : Uz zadovoljstvo kupaca kao naš prvi prioritet, nudimo uslugu zadovoljstva za svu našu robu. Ako imate bilo kakvih problema, kontaktirajte nas na vrijeme. Daćemo vam odgovore što je pre moguće. Značajke : Tkanina od ogrebotine, tkanina protiv ogrebotine, tkanina je čvrsta i izdržljiva, kotrljajući otvor za otvaranje, prikladna je za prikladnost, a prikladniji je za snimanje. Torba za prevrtanje alata može zadržati vaše alate za vrijeme transporta između poslova i sa svojim prikladnim dizajnom za prebacivanje ili se možete objesiti sa stražnjeg dijela vašeg automobila ili kamiona kako biste zadržali sve uređene dizajn, uštedite prostor za vaš.Compact dizajn . Torbica za otvaranje alata sa 6 velikih otvora može pohraniti razne male stubove, odvijače, utičnice, mjerač guma za ravne alate u isto vrijeme bez ikakvih gužva. Odlična futrola za kolut alata za električar, stolar ili mehaničar.Customer usluga : Uz zadovoljstvo kupaca kao naš prvi prioritet, nudimo uslugu zadovoljstva za cijelu našu robu. Ako imate bilo kakvih problema, kontaktirajte nas na vrijeme. Daćemo vam odgovore što je prije moguće. Materijal : Oxford krpa : Veličina relacije : 12 * 32cm, Veličina otvora : 49.5 * 32cmcolor : hakinotes : molimo ostavite blage tolerancije po veličini i osvjetljavanju u fotografiji rezultirati razlikom u boji nego u stvarnom.include : 1 * torba za alate.

U svojstva

Material:
 Oxford cloth
SIze:
Roll Up Size
Color:
Khaki
Notes:
Please allow slight tolerances in size due to manual measurement, and lighting in photography may result in a difference in color than in real.
Include:
1*tool bag:

Najbolji prijedlozi u kategoriji