Remen, 100pcs srednje grubo pukotine tkanine za pijesak Abrazivni pojasevi pogodni za DIY šivanje zaliha za poklone za domaćinstvo

Remen, 100pcs srednje grubo pukotine tkanine za pijesak Abrazivni pojasevi pogodni za DIY šivanje zaliha

Dostupno za vašu narudžbu
KM 8.04
Na skladištu:

Izvrsni dizajn : Ovaj pojas ima 100 komada, što može zadovoljiti vaše osnovne potrebe za uporabom. Ovaj izuzetni pojas može vam pomoći da se efikasno grizu, štedeći vrijeme i trud. Opseg primjene : Ovaj pojas je pogodan za brušenje i poliranje različitih tkanina, raznih transportera remena, nehrđajućeg čelika, svih metala, raznih šuma, namještaja, hardvera i nemetala. Materijal : Ovaj pojas je izrađen od srednjeg grubog pijeska. Srednji grubi pijesak nije lako deformirati, otporan na habanje, lako se čistim, čvrstim i izdržljivim i ima dug radni vijek. Možete ga koristiti sa samopouzdanjem. Veličina : Ovaj pojas je male veličine, lagano u težini i jednostavno za nošenje i mjesto. Remen ima prednosti visoke efikasnosti brušenja, praktične upotrebe i moći da podnese brzu linearnu brzinu. Poklon : Ovaj pojas može se koristiti kao poklon za prijatelje, djecu i porodicu koji vole rukotvorine na rođendane, domaćice, godišnjice, Božić i Novu godinu. Vrlo je pogodan za početnike i profesionalce koji treba koristiti. Izvrsni dizajn : Ovaj pojas ima 100 komada, što može zadovoljiti vaše osnovne potrebe za uporabom. Ovaj izuzetni pojas može vam pomoći da se efikasno grizu, štedeći vrijeme i trud. Opseg primjene : Ovaj pojas je pogodan za brušenje i poliranje različitih tkanina, raznih transportera remena, nehrđajućeg čelika, svih metala, raznih šuma, namještaja, hardvera i nemetala. Materijal : Ovaj pojas je izrađen od srednjeg grubog pijeska. Srednji grubi pijesak nije lako deformirati, otporan na habanje, lako se čistim, čvrstim i izdržljivim i ima dug radni vijek. Možete ga koristiti sa samopouzdanjem. Veličina : Ovaj pojas je male veličine, lagano u težini i jednostavno za nošenje i mjesto. Remen ima prednosti visoke efikasnosti brušenja, praktične upotrebe i moći da podnese brzu linearnu brzinu. Poklon : Ovaj pojas može se koristiti kao poklon za prijatelje, djecu i porodicu koji vole rukotvorine na rođendane, domaćice, godišnjice, Božić i Novu godinu. Vrlo je pogodan za početnike i profesionalce koji treba koristiti. Značajke : Vrlo efikasno opće poliranje, izdržljiva brzina rezanja smanjuje začepljenje i opterećenje. poliranje od nehrđajućeg čelika, sve vrste drva, namještaja, hardvera i ne-metal mljevenja i poliranje. materijal : materijal : srednji grubi pijesak za sve vrste krpa za uvozne legure, normalne legure čelične i posebne legure Lista : 100 x Beltonote : 1. Kao različita računala prikazuju boje različito, boja stvarnog predmeta može se malo razlikovati od gore navedenih slika.2. Dozvolite da se 1-3 mm razlikuje zbog ručnog mjerenja.3. Sečivo za mašinu za rezanje tkanine mora se podudarati sa odgovarajućim pijeskom remenom za mašinu za rezanje tkaninom tako da daju punu predstavu u efektu oštrice.

U svojstva

Material:
Middle Coarse Sand 
Fit for All Kinds of Cloth:
Fit for Imported Alloy Steel,Normal Alloy Steel and Special Alloy Steel Blade:
Package List:
100 x Belt:
Note:
1. As different computers display colors differently, the color of the actual item may vary slightly from the above images.:
2. Please allow 1-3mm differs due to manual measurement.:
3. The blade for cloth cutting machine must be matched with suitable sand belt for cloth cutting machine so as to give full play to the effect of the blade.:

Najbolji prijedlozi u kategoriji