SXNBH Klizna šina za čep za čepove za vrata za jednokratnu ili dvostruku stalnu vrata Top Track Srednji krajnji podesivi crni 1 par

SXNBH Klizna šina za čep za čepove za vrata za jednokratnu ili dvostruku stalnu vrata Top Track Srednji

Dostupno za vašu narudžbu
KM 3.00
Na skladištu:

Ovaj je proizvod izrađen od ugljičnog čelika. Površina crne boje, vodootporna, anti-hrđa, antikorozion. Može se instalirati na oba kraja ili na sredini staze da poboljšate cjelokupni izgled hardvera vrata. Lako za čišćenje, samo lagano obrišite vlažnom krpom kada prašina padne. Izdržljiviji i izdržljiviji od ostalih brava na vratima. Ovaj je proizvod izrađen od ugljičnog čelika. Površina crne boje, vodootporna, anti-hrđa, antikorozion. Može se instalirati na oba kraja ili na sredini staze da poboljšate cjelokupni izgled hardvera vrata. Lako za čišćenje, samo lagano obrišite vlažnom krpom kada prašina padne. Izdržljiviji i izdržljiviji od ostalih brava na vratima. Jednostavan za instalaciju, bez bušenja ili zavarivanja. Materijal : Materijal : Nehrđajući čete Seeldiameriameter : Kao što je prikazano kao što je prikazan Sadržaj : 1 vrata Lokona, isključujući ostale proizvode.Na : Različita svjetla i monitori mogu uzrokovati boju predmeta u Slika da bude malo drugačija od stvarnog predmeta. Tolerancija na raspolaganju je +/- 1-3 cm.

U svojstva

Material:
Stainless steel
Diameter:
as shown
color as shown:
Package Contents:
1 door lock:
Only the above package contents, excluding other products.:
Note:
Different lights and monitors may cause the color of the item in the picture to be slightly different from the actual item.
Measurement tolerance is +/- 1-3 cm. :

Najbolji prijedlozi u kategoriji