Walfront 304 remenica od nerđajućeg čelika, robusna sigurna remenica za podizanje žičanog užeta za upotrebu sa užadima, remenica

Walfront 304 remenica od nerđajućeg čelika, robusna sigurna remenica za podizanje žičanog užeta za upotrebu

Dostupno za vašu narudžbu
KM 1.33
Na skladištu:

Ultra tihi kuglični ležajevi, samoblokirajuće neklizajuće matice su čvrsto zaključane, a sigurnosne performanse su povećane za 50%. Zadovoljite svoje potrebe. Remenica je dizajnirana za upotrebu sa užadima ili užadima u unutrašnjoj i vanjskoj primjeni. Donijeti vam novi i drugačiji osjećaj korištenja. Čvrsta konstrukcija za teške uslove rada, posebno dizajnirana za kačenje teških predmeta za smanjenje opterećenja, jaka nosivost. Možete ga koristiti sa povjerenjem. Ergonomski dizajn, jednostavan za upotrebu sa sjajnim volanima, rotacija za 360 stepeni, za sprečavanje užad/kabel/linijski čvorovi, jednostavan za upotrebu. Njegov kvalitet je zagarantovan. Remenica je napravljena od nerđajućeg čelika 304, jaka i pouzdana, remenica je otporna na rđu i ima dug radni vek. Odličan izbor za vas. Ultra tihi kuglični ležajevi, samoblokirajuće neklizajuće matice su čvrsto zaključane, a sigurnosne performanse su povećane za 50%. Zadovoljite svoje potrebe. Remenica je dizajnirana za upotrebu sa užadima ili užadima u unutrašnjoj i vanjskoj primjeni. Donijeti vam novi i drugačiji osjećaj korištenja. Čvrsta konstrukcija za teške uslove rada, posebno dizajnirana za kačenje teških predmeta za smanjenje opterećenja, jaka nosivost. Možete ga koristiti sa povjerenjem. Ergonomski dizajn, jednostavan za upotrebu sa sjajnim volanima, rotacija za 360 stepeni, za sprečavanje užad/kabel/linijski čvorovi, jednostavan za upotrebu. Njegov kvalitet je zagarantovan. Remenica je napravljena od nerđajućeg čelika 304, jaka i pouzdana, remenica je otporna na rđu i ima dug radni vek. Odličan izbor za vas. Specifikacija : vrsta artikla : remenica od nerđajućeg čelika 304 Model : M15/M20/M25/M32 / M50 Materijal : Nerđajući čelik 304 Boja : srebro Svrha : može se koristiti u zatvorenom i na otvorenom sa užadima ili užadima za fleksibilne remenice. Jednostavna instalacija za velike kajake, kanue, fabrike, zgrade, otpremu, rudarstvo, domove. Idealno za garaže, punjenje mašine, zavese, konopce za veš, sisteme remenica za pse itd. Lista paketa : 1 x remenica napomena : ne prelazite maksimalni kapacitet opterećenja pri radu.

U svojstva

Item Type:
304 Stainless Steel Pulley
Model:
M15/M20/M25/M32/M50
Material:
304 Stainless Steel
Color:
Silver
Purpose:
It Can Be Used Indoors and Outdoors with Ropes or Ropes for Flexible Pulleys. Easy to Install for Large Kayaks, Canoes, Factories, Buildings, Shipping, Mining, Homes. Ideal for Garages, Machine Loading, Curtains, Clotheslines, Dog Pulley Systems, Etc.
Package List:
1 x Pulley:
Note:
Do not exceed the maximum load capacity when working:

Najbolji prijedlozi u kategoriji