WYKDD AUTOPAT-jastuk jastuk memorijski pjena auto sjedala lumbalni jastuk jastuka mekana podrška za uredski stolica s podesivim kaiševima

WYKDD AUTOPAT-jastuk jastuk memorijski pjena auto sjedala lumbalni jastuk jastuka mekana podrška za uredski

Dostupno za vašu narudžbu
KM 2.00
Na skladištu:

Glava ovog automobila usvaja ergonomski dizajn 3 D krivulje za pružanje stabilne podrške za vaš vrat, glavu i ramenu, opuštaju mišiće i održavaju udoban položaj za vožnju. Površina je izrađena od odvojive prirodne perforirane kože, koja je prozračna, meka i udobna. Da bi se očistilo, samo obrišite vlažnom krpom. Jezgra jastuka izrađena je od memorijske pjene velike gustoće, koja je meka i udobna, polako se oporavlja i održava svoj izvorni oblik. Ovaj jastuk za sjedalo je funkciju uvlačenog elastičnog pojasa i fiksnog sjedišta. Tijekom upotrebe, visina jastuka za vrat autosjedalica može se podesiti prema vašoj visini i najudobnijeg sjedećeg položaja za postizanje najbolje efekta upotrebe i najboljeg osjećaja. Glava ovog automobila usvaja ergonomski dizajn 3 D krivulje za pružanje stabilne podrške za vaš vrat, glavu i ramenu, opuštaju mišiće i održavaju udoban položaj za vožnju. Površina je izrađena od odvojive prirodne perforirane kože, koja je prozračna, meka i udobna. Da bi se očistilo, samo obrišite vlažnom krpom. Jezgra jastuka izrađena je od memorijske pjene velike gustoće, koja je meka i udobna, polako se oporavlja i održava svoj izvorni oblik. Ovaj jastuk za sjedalo je funkciju uvlačenog elastičnog pojasa i fiksnog sjedišta. Tijekom upotrebe, visina jastuka za vrat autosjedalica može se podesiti prema vašoj visini i najudobnijeg sjedećeg položaja za postizanje najbolje efekta upotrebe i najboljeg osjećaja. Glava ovog automobila usvaja ergonomski dizajn 3 D krivulje za pružanje stabilne podrške za vaš vrat, glavu i ramena, opuštaju mišiće i održavaju udobnu državnu zaštitu. Površina je izrađena od odvojive prirodne perforirane kože, koja je prozračna, mekana i udobna . Da biste očistili, lagano obrišite vlažnom krpom. Jastučićem jezgra izrađena je od pjene velike gustoće, koja je meka i udobna, skoči polako i održava svoj originalni jastuk za sjedala. Seat.Domatska upotreba, visina vratnog jastuka od autosjedalice može se podesiti prema vašoj visini i najudobnijeg sjedećeg položaja za postizanje najboljeg efekta upotrebe i najboljeg osjećaja. Jastučnica : 3 D mrežica + pjena naziv : Automobilski jastuk : Back Pillowauto jastuk : Jastuk za pjenu memorijskim pjenama : 1 * Jastučić za automobile Imate li pitanja u vezi s proizvodom, kontaktirajte me u roku od 24 sata i pružite vam zadovoljavajući odgovor.Fit za Sjedalo vozača, bočno sjedalo i suvozačko sjedalo za uklanjanje habanja i suze u stražnjim dijelovima pogodnim za univerzalne automobile, dom.

U svojstva

Material:
3D mesh pillowcase+ foam pillow
Model Name:
car pillow
car pillow:
Back Pillow
auto pillow:
memory foam pillow
seat cushion:
Car Seat Lumbar
Package Include:
1 *Car pillow:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Fit for driver seat, side seat and passenger seat to eliminate wear and tear in the back Suitable for universal cars, home. :

Najbolji prijedlozi u kategoriji