CXDTBH 150x200M zelena pozadina zaslona sa postoljem 4: 3 Format vodoravnog / vertikalnog načina otporne na zidanje za igre za igre

CXDTBH 150x200M zelena pozadina zaslona sa postoljem 4: 3 Format vodoravnog / vertikalnog načina otporne

Dostupno za vašu narudžbu
KM 31.60
Na skladištu:

Veliki dijagonal od 250cm sa 4 : 3 omjer za aspekt za efekte cijelog tijela i gledanje visoke rezolucije. Nudi podešavanje visine i pejzaž i portretnu orijentaciju. Stalak je izrađen od materijala od aluminijskog legure. Sa sigurnosnim sistemom za pohranu, mogli biste ga lako smjestiti i pohraniti za izvađenje fotografija iz vrata. Backdrop bez zaslona bez bora. Piješske vreće korisne su u studiju kako bi se stabilizirala vašu fotografiju opremu. Koristi se za live streaming, studio i igranje video zapisa. Veliki dijagonal od 250cm sa 4 : 3 omjer za aspekt za efekte cijelog tijela i gledanje visoke rezolucije. Nudi podešavanje visine i pejzaž i portretnu orijentaciju. Stalak je izrađen od materijala od aluminijskog legure. Sa sigurnosnim sistemom za pohranu, mogli biste ga lako smjestiti i pohraniti za izvađenje fotografija iz vrata. Backdrop bez zaslona bez bora. Piješske vreće korisne su u studiju kako bi se stabilizirala vašu fotografiju opremu. Koristi se za live streaming, studio i igranje video zapisa. Veliki dijagonal od 250cm sa 4 : 3 omjer za aspekt za efekte cijelog tijela i gledanje visoke rezolucije. Nudi podešavanje visine i orijentaciju portreti. Stalak je napravljen od aluminijumske legure. Vaša oprema za fotografiju.Uzeta za streaming, studio i igranje videozapisa. Podrška za pozadinu KITREVERSE Sklopivi 2 M Strojevi dizajnirani i izdržljivi sa barom Podrška : 200cm STAMPETRAMA Maksimalna visina 180cmpackage uključuju : 1set * fotografija Backdrop Postodno Imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i pružiti vam zadovoljavajući odgovor.Cotton tkanina napravljena za širenje svjetlosti, ravnomjerno.

U svojstva

Backdrop Support Kit:
Reverse Foldable 2M Tripod Designed:
Rugged and durable with bar support rods:
Material:
aluminum alloy
Support Structure:
cross shape
Tripod Maximum height:
200cm
Tripod Maximum working height 180cm:
Package Include:
1set*Photo Backdrop Stand:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Cotton fabric made to spread light flow, evenly :

Najbolji prijedlozi u kategoriji