Kompletni vješalice Jednostavno pakovanje od 20 plastičnih vješalica sa ekstra široko ramenim pogodnim za unutarnju i vanjsku za kapute Dukseri za odrasle

Kompletni vješalice Jednostavno pakovanje od 20 plastičnih vješalica sa ekstra široko ramenim pogodnim za

Dostupno za vašu narudžbu
KM 63.97
Na skladištu:

Meka i glatka tekstura sprečava proklizavanje i pruža odličan zahvat za sva odjevna odjeća. ▲ Savršeno za svakodnevnu upotrebu : Sjajna vredna svakodnevna vešalica za vešanje lakšeg odeće i odjeće kao što su majice, majice, bluze, odijelo, kaput, džemperi, haljine, suknje itd. , Dimenzije su oko 43cm duljine, savršena veličina da držite mnoge vrste odjeće s pravim oblikom da biste zadržali svoju vrijednu odjeću prirodno. ▲ Nema naleta : neće se ogrebati ili suziti na ramenima ili ivicama, savršeno za zabavne haljine, džempere, odijela i osjetljivo donje rublje, majica, kardigante, majica, vjenčanica itd. ▲ Naši svestrani vješalice za pranje rublja pogodni su za djecu i odjeću za odrasle, ali mogu se koristiti i za ostale dodatke, dizajnirane s narezanim ramenima, ovi nepunični vješalice odlični su za vješanje majice, majice tanke kaiševe Kao grudnjaci, spavaćice i kamisoles. Meka i glatka tekstura sprečava proklizavanje i pruža odličan zahvat za sva odjevna odjeća. ▲ Savršeno za svakodnevnu upotrebu : Sjajna vredna svakodnevna vešalica za vešanje lakšeg odeće i odjeće kao što su majice, majice, bluze, odijelo, kaput, džemperi, haljine, suknje itd. , Dimenzije su oko 43cm duljine, savršena veličina da držite mnoge vrste odjeće s pravim oblikom da biste zadržali svoju vrijednu odjeću prirodno. ▲ Nema naleta : neće se ogrebati ili suziti na ramenima ili ivicama, savršeno za zabavne haljine, džempere, odijela i osjetljivo donje rublje, majica, kardigante, majica, vjenčanica itd. ▲ Naši svestrani vješalice za pranje rublja pogodni su za djecu i odjeću za odrasle, ali mogu se koristiti i za ostale dodatke, dizajnirane s narezanim ramenima, ovi nepunični vješalice odlični su za vješanje majice, majice tanke kaiševe Kao grudnjaci, spavaćice i kamisoles. Oni čine vaš ormar mnogo upravljiviji - ne samo da izgleda lijepo i narezno, ali to znači i da ćete provesti manje vremena boriti se sa zapetljanim vješalicama kada su iste visine i oblici. Smještaj : zadržava ramena glatka.extra Široko rame.packeage, uključujući : 20 * HANGER.ABOUT COLOR : Mi ćemo izabrati za vas. Izabranit ćemo pohranu : zauzimajući minimalan prostor, a istovremeno povećavajući raspoloživi prostor za pohranu u vašoj garderobi, a ne izbjegavamo pretragu, bez plane Potreba za peglanjem.Ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, slobodno nas kontaktirajte. Odgovorićemo u roku od 24 sata.

U svojstva

Keeps shoulders smooth.:
Extra Wide Shoulder.:
Package Including:
20*Hanger.:
About color:
We will choose randomly for you.
Extra Storage:
Taking up minimal space while increasing the available storage space in your wardrobe, organize your clothes to avoid searching, keeping cloths from creasing, no need for ironing.
If you have any questions about the product, please feel free to contact us. We will reply within 24 hours :

Najbolji prijedlozi u kategoriji